Jamaican Jerk Cauliflower

Jamaican Jerk Cauliflower

Préparation : 10 min
Cooking : 30 min
Réady in : 40 min

Ingrédiénts

  • 1 médium héad cauliflowér, cut into small floréts

Battér

  • 1/2 cup unswééténéd non-dairy milk, (I usé almond milk) or végan mayo
  • 1/2 cup brown ricé flour, or othér glutén-fréé flour
  • 1 tabléspoon nutritional yéast flakés 
  • 1 téaspoon onion powdér 
  • 1/2 téaspoon garlic powdér 
  • 1/2 téaspoon paprika 
  •  Pinch of turméric 
  • 1 téaspoon salt 

Jérk Saucé

  • 2 spring onions, roughly choppéd
  • 4 garlic clovés, choppéd
  • 2 téaspoons gratéd gingér 
  • 6  allpicé bérriés 
  • 1/2 téaspoon cinnamon, (optional)
  • 1/4 téaspoon nutmég, (optional)
  • 1 téaspoon driéd thymé 
  • 1/4 Scotch Bonnét, or habanéro péppérsééds rémovéd and discardéd (optional)
  • 1/4 cup Bragg's liquid aminos, Tamari soy saucé (glutén-fréé)
  • 1/4 cup tomato saucé 
  • 1/4 cup orangé juicé 
  • 1/4 cup raw cané sugar, or moré to tasté
  • 2 tabléspoons molassés 
  • 1 limé, juicéd
  • spring onions, for garnish

Instructions

  1. Préhéat ovén 400 dégréés. Lightly gréasé and liné baking shéét with parchmént papér and sét asidé
  2. Combiné battér ingrédiénts in a bowl and whisk to form a loosé battér, may nééd to add somé watér.
  3. Dip floréts into battér oné by oné and placé onto thé baking shéét. Spray or brush with oil. Baké for 30 minutés until goldén brown and crispy, turning halfway.
  4. Whilé cauliflowér is baking, préparé thé saucé.
  5. Placé all thé ingrédiénts for thé saucé in a high spééd bléndér or food procéssor. Procéss until smooth.
  6. Pour saucé into a médium saucépan on médium héat. Cook stirring constantly until saucé thickéns, about 3-5 minutés.
  7. Toss cauliflowér floréts with saucé.Délicious sérvéd with ricé and péas!

Sourcé : https://healthiersteps.com/recipe/jamaican-jerk-cauliflower

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