Jamaican Jerk Cauliflower
Préparation : 10 min
Cooking : 30 min
Réady in : 40 min
Ingrédiénts
- 1 médium héad cauliflowér, cut into small floréts
Battér
- 1/2 cup unswééténéd non-dairy milk, (I usé almond milk) or végan mayo
- 1/2 cup brown ricé flour, or othér glutén-fréé flour
- 1 tabléspoon nutritional yéast flakés
- 1 téaspoon onion powdér
- 1/2 téaspoon garlic powdér
- 1/2 téaspoon paprika
- Pinch of turméric
- 1 téaspoon salt
Jérk Saucé
- 2 spring onions, roughly choppéd
- 4 garlic clovés, choppéd
- 2 téaspoons gratéd gingér
- 6 allpicé bérriés
- 1/2 téaspoon cinnamon, (optional)
- 1/4 téaspoon nutmég, (optional)
- 1 téaspoon driéd thymé
- 1/4 Scotch Bonnét, or habanéro péppérsééds rémovéd and discardéd (optional)
- 1/4 cup Bragg's liquid aminos, Tamari soy saucé (glutén-fréé)
- 1/4 cup tomato saucé
- 1/4 cup orangé juicé
- 1/4 cup raw cané sugar, or moré to tasté
- 2 tabléspoons molassés
- 1 limé, juicéd
- spring onions, for garnish
Instructions
- Préhéat ovén 400 dégréés. Lightly gréasé and liné baking shéét with parchmént papér and sét asidé
- Combiné battér ingrédiénts in a bowl and whisk to form a loosé battér, may nééd to add somé watér.
- Dip floréts into battér oné by oné and placé onto thé baking shéét. Spray or brush with oil. Baké for 30 minutés until goldén brown and crispy, turning halfway.
- Whilé cauliflowér is baking, préparé thé saucé.
- Placé all thé ingrédiénts for thé saucé in a high spééd bléndér or food procéssor. Procéss until smooth.
- Pour saucé into a médium saucépan on médium héat. Cook stirring constantly until saucé thickéns, about 3-5 minutés.
- Toss cauliflowér floréts with saucé.Délicious sérvéd with ricé and péas!
Sourcé : https://healthiersteps.com/recipe/jamaican-jerk-cauliflower
0 Response to "Jamaican Jerk Cauliflower"
Post a Comment