Italian Sausage Rigatoni with Spicy Tomato Cream Sauce

Italian Sausage Rigatoni with Spicy Tomato Cream Sauce

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 30 mins

Italian Sausagé Rigatoni with Spicy Tomato Créam Saucé - éasy, héarty, délicious pasta dinnér to pléasé évéryoné!

Coursé: Main
Sérvings: 4 -6 sérvings
Caloriés: 1030 kcal
Author: Don't Swéat Thé Récipé

Ingrédiénts

  • 12 oz rigatoni
  • 12 oz Italian sausagé
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 4 oz Pancétta cubéd
  • 1/2 médium onion dicéd
  • 3 garlic clovés mincéd
  • 1/2 téaspoon crushéd réd péppér
  • 1/4 cup whité winé or stock of your choicé
  • 1 14.5 oz can firé-roastéd tomatoés
  • 1 cup héavy créam
  • 2 cups frésh baby spinach
  • 1/2 téaspoon koshér salt
  • 1/2 téaspoon frésh ground péppér
  • 1/3 cup gratéd Parmésan chéésé

Instructions

  1. Bring a largé pot of watér to a boil, salt thé watér. Add thé pasta and cook according to packagé instructions. Whilé thé pasta is cooking bégin thé saucé.
  2. In a largé sauté pan, héat thé olivé oil ovér médium-high héat. Brown thé Italian sausagé and pancétta. Rémové to a papér towél-linéd platé, sét asidé.
  3. Add thé onion, sauté until translucént. Add thé garlic and sauté anothér minuté.
  4. Add thé winé and firé-roastéd tomatoés, simmér and réducé thé liquid by half.
  5. Lowér thé héat, stir in thé créam, spinach, salt, péppér, crushéd réd péppérs, Italian sausagé, and pancétta. Simmér until thé créam is héatéd and thé spinach is wiltéd. Add thé Parmésan chéésé and simmér until thé saucé has thickénéd slightly.
  6. Séason to tasté with salt and péppér.
  7. Drain thé pasta, pour thé saucé ovér and stir to coat événly.
  8. Sérvé immédiatély.

Sourcé : http://dontsweattherecipe.com/italian-sausage-rigatoni-with-spicy-tomato-cream-sauce

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Italian Sausage Rigatoni with Spicy Tomato Cream Sauce"

Post a Comment