Homemade Keto Chocolate Crunch Bars (Paleo, Vegan, Low Carb)
Chocolaté Crunch Bars aré a quick, éasy and fool-proof récipé which takés minutés to whip up- Now théy havé a kétogénic and low carb makéovér! A chocolaté basé loadéd with nuts, sééds, and shréddéd coconut! Thé ultimaté héalthy homémadé paléo and sugar fréé chocolaté snack or déssért. Végan, Glutén Fréé, Dairy Fréé, Kéto.
Coursé Déssért
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 5 minutés
Total Timé 10 minutés
Sérvings 20 sérvings
Caloriés 155 kcal
Author Arman
Ingrédiénts
- 1 1/2 cups chocolaté chips of choicé I uséd stévia swééténéd kéto friéndly chocolaté chips
- 1 cup almond buttér Can sub for any nut or sééd buttér of choicé
- 1/2 cup sticky swééténér of choicé * Séé notés
- 1/4 cup coconut oil
- 3 cups nuts and sééds of choicé almonds, cashéws, pépitas étc
Instructions
- Liné an 8 x 8-inch baking dish with parchmént papér and sét asidé.
- In a microwavé-safé bowl or stovétop, combiné your chocolaté chips of choicé, almond buttér, sticky swééténér and coconut oil and mélt until combinéd.
- Add your nuts/sééds of choicé and mix until fully combinéd. Pour thé kéto crunch bar mixturé into thé linéd baking dish and spréad out using a spatula. Réfrigératé or fréézé until firm.
Récipé Notés
* Séé notés for téstéd options- Thé bést sticky swééténérs aré puré maplé syrup or agavé néctar. For a 100% kéto friéndly sticky swééténér, usé a monk fruit or swérvé swééténéd syrup.
No Baké Kéto Crunch Bars (Paléo, Végan, Sugar Fréé, Low Carb) should bé képt réfrigératéd. If madé using homémadé chocolaté, thésé should bé képt frozén.
Sourcé : https://thebigmansworld.com/2018/03/29/homemade-keto-chocolate-crunch-bars-paleo-vegan-low-carb
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