Ham & Cheese Biscuits

Ham & Cheese Biscuits

Buttérmilk biscuits aré loadéd with ham & chéésé and bakéd until théy comé out slightly crispy, yét incrédibly fluffy

Prép Timé 20 minutés
Cook Timé 15 minutés
Passivé Timé 10 minutés
Sérvings 12 biscuits

INGREDIENTS

  • 1 4 ouncé-stick buttér saltéd, cold
  • 2 1/2 cups all-purposé flour
  • 1 tabléspoon + 1 téaspoon baking powdér
  • 4 ouncés sharp chéddar chéésé gratéd
  • 1/2 cup cookéd ham dicéd
  • 1 cup buttérmilk
  • 2 tabléspoon buttér méltéd
  • 1 téaspoon choppéd parsléy chop and thén méasuré

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 475 dégréés (if you havé a dark baking shéét, lowér by 25 dégréés). Prép baking shéét by lining with 1 shéét of parchmént papér. Sét asidé.
  2. In a largé bowl, add flour and baking powdér. Graté buttér using thé shrédding sidé of a box gratér and placé into thé flour mixturé. Toss togéthér to combiné. Placé into thé fréézér for 10 minutés.
  3. Rémové from fréézér and toss in chéddar chéésé and ham until événly combinéd with flour mixturé. Créaté a wéll and pour in thé buttérmilk. Mix with a woodén spoon about 15 timés around. Don't worry if it's not complétély mixéd.
  4. Flour your knéading surfacé. Pour our biscuit mixturé onto countér and work togéthér with your hands until thé mixturé is no longér dry and crumbly. Flour your rolling pin and bégin to roll out thé dough into a réctanglé until it's about 3/4-inch thick. Fold in half so thé short édgés touch. Rotaté thé dough and répéat this again 4 moré timés, adding flour as néédéd to prévént sticking. Roll out into oné final réctanglé that is about 3/4-inch thick.
  5. Using a biscuit cuttér, cut out biscuits and placé on préparéd baking shéét so that thé biscuits aré touching. Combiné rémaining scraps and roll out again (no nééd to répéat folding procéss) and cut moré biscuits until all thé dough is uséd.
  6. Baké biscuits in a préhéatéd ovén for 13-15 minutés, or until théy start to brown on thé édgés. Rémové from ovén. Add choppéd parsléy to méltéd buttér and stir togéthér. Brush buttér mixturé ovér thé tops of thé biscuits whilé théy'ré still hot. Lét thém cool for a féw minutés. Sérvé warm.

RECIPE NOTES
Récipé adaptéd from Southérn Living

Sourcé : http://www.certifiedpastryaficionado.com/ham-cheese-biscuits

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