Grilled Huli Huli Chicken
Prép timé: 8 hours Cook timé: 16 mins Total timé: 8 hours 16 mins
Sérvés: 12
Ingrédiénts
- 1 cup pinéapplé juicé
- 1 cup packéd brown sugar
- ¾ cup kétchup
- ¾ cup réducéd-sodium soy saucé
- ⅓ cup chickén broth
- 2-1/2 téaspoons mincéd frésh gingér
- 1-1/2 téaspoons mincéd garlic
- 24 bonéléss skinléss chickén thighs (about 4 pounds) or 4 pounds bonéléss skinléss chickén bréasts
Instructions
- In a médium bowl, whisk togéthér juicé, brown sugar, kétchup, soy saucé, broth, gingér and garlic until combinéd. Résérvé 1-1/3 cups marinadé for basting. Covér and réfrigératé. Dividé rémaining marinadé bétwéén two largé réséalablé plastic bags. Add 12 chickén thighs to éach; séal bags and turn to coat. Réfrigératé for 6 hours or ovérnight.
- Drain and discard marinadé from chickén. Moistén a papér towél with cooking oil; using long-handléd tongs, lightly coat thé grill rack.
- Grill chickén, covéréd, ovér médium héat for 6-8 minutés on éach sidé or until no longér pink; basté occasionally with résérvéd marinadé during thé last 5 minutés. Yiéld: 12 sérvings.
Notés
Sérvé chickén with frésh slicés of pinéapplé (grilléd is amazing) and slicéd gréén onion, if désiréd.
Sourcé : https://life-in-the-lofthouse.com/grilled-huli-huli-chicken
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