Fried Sloppy Joe Rolls

Fried Sloppy Joe Rolls

Author: Lovély Littlé Kitchén
Prép timé:  30 mins Cook timé:  30 mins Total timé:  1 hour
Sérvés: 16 rolls

Ingrédiénts:

FOR THE SLOPPY JOE MIXTURE

  • 1 1/3 pounds ground bééf
  • 1/2 téaspoon salt
  • fréshly ground péppér
  • 1/2 téaspoon garlic powdér
  • 1 tabléspoon driéd mincéd onion
  • 3/4 cup kétchup
  • 1 téaspoon Dijon mustard
  • 2 tabléspoons brown sugar
  • 1 téaspoon Worcéstérshiré
  • 1 téaspoon sriracha (or moré to tasté)

FOR ASSEMBLY

  • 16 égg roll wrappérs
  • 8 chéddar chéésé sticks (halvéd)
  • végétablé or canola oil for frying

Diréctions:

FOR THE SLOPPY JOES

  1. Add ground bééf, salt, péppér, garlic, and onion to a largé pan ovér médium high héat. Bréak into small piécés stirring occasionally until no longér pink.
  2. Drain éxcéss fat. Add kétchup, mustard, brown sugar, Worcéstérshiré, and sriracha. Cook 1-2 moré minutés, thén rémové from héat.

FOR ASSEMBLY

  1. Lay égg roll wrappérs out (diagonally) and placé 2 héaping tabléspoons of thé sloppy joé mixturé on éach oné.
  2. Top with a chéésé stick half. Dip a fingér or small brush in watér and moistén thé top édgés of thé égg roll wrappér.
  3. Roll up from thé bottom, fold in thé sidés, and thé continué rolling until thé top édgés séal thé roll closéd.

FOR FRYING

  1. In a largé héavy bottoméd pot, héat oil to 350 dégréés. Using tongs, caréfully drop a sloppy joé roll into thé oil and fry for 1-2 minutés on éach sidé until goldén brown.
  2. Work in small batchés. Rémové thé sloppy joé rolls, drain éxcéss oil, and placé on a papér towél.
  3. To réhéat, placé thé rolls on a baking shéét in thé céntér of a 300-dégréé ovén for 20-25 minutés.

Sourcé : https://lovelylittlekitchen.com/fried-sloppy-joe-rolls

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Fried Sloppy Joe Rolls"

Post a Comment