French Bread Tacos

French Bread Tacos

Thésé Frénch Bréad Tacos combiné all thé taco flavors you lové with thé délicious, crusty bréad you can't gét énough of! Pérféct for gamé day or an éasy wééknight dinnér!

Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 25 minutés
Sérvings 4
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

  • Frénch Bréad 1 largé loaf, 2 small loavés, or 3-4 mini loavés
  • 1 lb. ground bééf or ground turkéy
  • 1 packagé taco séasoning or homémadé taco séasoning récipé bélow
  • 1 c. shréddéd chéésé
  • 1/2 c. shréddéd léttucé
  • 1/2 c. choppéd tomatoés
  • 1/4 c. slicéd black olivés
  • cilantro
  • sour créam

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Préparé bréad by rémoving thé céntér of éach loaf, léaving approx. 1 inch around.
  3. In a médium skillét, brown méat. Add séasoning and watér; simmér 5 minutés.
  4. Fill bréad loavés with méat and chéésé.
  5. Baké 10-12 minutés or until chéésé is méltéd.
  6. Rémové from ovén; top with léttucé, tomatoés, black olivés, cilantro, and sour créam.

Homémadé Taco Séasoning

  • Tbsp. chili powdér
  • tsp. cumin
  • tsp. coriandér
  • /2 tsp. orégano
  • /2 tsp. salt
  • /2 tsp. garlic powdér
  • /2 tsp. onion powdér
  • /8 - 1/4 tsp. cayénné péppér

*Add to brownéd méat with 3/4 c. watér.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/2016/10/french-bread-tacos.html

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