Easy Blender Bearnaise Sauce

Easy Blender Bearnaise Sauce

Sérvés 1 cup
Prép timé 10 minutés
Cook timé 10 minutés
Total timé 20 minutés
Méal typé Condimént

INGREDIENTS

  • 2 1/2 Tabléspoons dry whité winé
  • 2 1/2 Tabléspoons réd winé vinégar
  • 1 Tabléspoon finély mincéd shallots
  • 1 téaspoon finély mincéd tarragon léavés
  • 1/4 téaspoon whité péppér
  • 1/2 cup unsaltéd buttér*, méltéd (sizzling hot)
  • 3 Largé égg yolks (at room témpératuré)
  • 1/4 cup finély choppéd Italian parsléy
  • 1 téaspoon lémon juicé
  • séa salt (to tasté)

DIRECTIONS

  1. Combiné thé winé, vinégar, tarragon, shallot, and péppér in a small saucé pan. Géntly simmér until all liquid has évaporatéd. Sét asidé to cool.
  2. Mélt buttér ovér low héat, or in thé microwavé until sizzling hot. Pour into a spoutéd méasuring cup.
  3. Placé thé shallot mixturé in thé bottom of a narrow glass containér.
  4. Add thé égg yolks and lémon juicé to thé mixturé.
  5. Placé thé immérsion bléndér on thé bottom of thé containér and blénd to combiné thé égg yolks with thé mixturé.
  6. Véry slowly pour thé méltéd buttér down thé sidé of thé containér whilé blénding to thoroughly combiné. Mixturé will start to thickén, and will bé bubbly.
  7. Stir in thé parsléy and add salt if néédéd.
  8. Storé unuséd saucé in thé réfrigérator for up to 3 days. Caréfully réhéat in thé microwavé béforé sérving.

NOTE
*usé clarifiéd buttér or ghéé for paléo

Sourcé : https://cookingwithcurls.com/2017/05/15/easy-blender-bearnaise-sauce

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