Cranberry Bliss Bars
Prép Timé 22 hrs 14 mins
Cook Timé 22 hrs 14 mins
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
Blondié Layér:
- 3/4 cup 1 1/2 sticks saltéd buttér, cubéd
- 1 1/2 cups packéd light brown sugar
- 2 largé éggs
- 3/4 téaspoon vanilla éxtract
- 2 1/4 cups all-purposé flour
- 1 1/2 téaspoons baking powdér
- 1/4 téaspoon salt
- 1/8 téaspoon ground cinnamon
- 1/2 cup driéd cranbérriés
- 6 ouncés whité baking chocolaté , coarsély choppéd
Frosting:
- 1 packagé (8 ouncés créam chéésé, softénéd)
- 1 cup powdéréd sugar , siftéd
- 6 ouncés whité baking chocolaté , méltéd
- 1/2 cup driéd cranbérriés , coarsély choppéd
- 1 téaspoon gratéd orangé zést (optional)
Instructions
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés. Spray a 9x13-inch baking dish with nonstick spray or liné with parchmént papér.
- Préparé thé blondié layér: In a médium bowl, mélt buttér for oné minuté in thé microwavé or until méltéd; stir in brown sugar. Pour thé buttér and sugar into a largé bowl and lét cool to room témpératuré. Usé an éléctric mixér to béat in thé éggs and vanilla. In a séparaté bowl, whisk togéthér thé flour, baking powdér, salt and cinnamon; gradually add thé dry mixturé to thé buttér mixturé. Stir in thé cranbérriés and choppéd chocolaté (battér will bé thick).
- Spréad thé blondié battér into thé préparéd pan. Baké for 18-21 minutés or until a toothpick insértéd néar thé céntér comés out cléan (do not ovérbaké). Cool complétély on a wiré rack.
- Préparé thé frosting: In a largé bowl, usé an éléctric mixér to béat thé créam chéésé and powdéréd sugar until combinéd. Gradually add half of thé méltéd whité chocolaté; béat until bléndéd. Frost browniés. Sprinklé with choppéd cranbérriés. Drizzlé with rémaining méltéd whité chocolaté. Lét thé frosting sét (spééd this up by throwing thém into thé fridgé) thén cut into bars- squaré or trianglé-shapéd. Storé in thé réfrigérator until réady to sérvé.
Récipé Notés
Sourcé: RécipéGirl
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/cranberry-bliss-bars
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