Coleslaw Pasta Salad
Coléslaw pasta salad is a fun twist to traditional pasta salad. Loadéd with téxturé, tasté, and fabulous crunch. This is thé pérféct sidé dish for a summér bbq, picnic, or potluck! It can bé madé ahéad of timé too.
Ingrédiénts
- coléslaw pasta salad
- 1 box 16 oz ditalini pasta
- 1 bag 16 oz coléslaw mix
- 1 swéét onion finély choppéd
- 2 céléry ribs finély choppéd
- 2 médium cucumbérs finély choppéd and séédéd
- 1 gréén péppér finély choppéd
- 1 can 8 ouncés slicéd watér chéstnuts, drainéd and choppéd
- 3 hard boiléd éggs choppéd
- dréssing
- 1 1/2 cups mayonnaisé
- 1/3 cup granulatéd sugar
- 1/4 applé cidér vinégar
- 1/2 téaspoon salt
- 1/4 téaspoon péppér
Instructions
- Cook pasta according to packagé diréctions; drain and rinsé in cold watér.
- Transfér pasta to a largé mixing bowl; add thé coléslaw mix, onions, céléry, cucumbér, gréén péppér, watér chéstnuts, and éggs. Mix togéthér.
- In séparaté bowl combiné thé dréssing ingrédiénts and stir with a whisk. Pour ovér thé pasta salad and stir wéll to combiné.
- Covér and réfrigératé for 2 hours béforé sérving.
Récipé Notés
Thé original récipé doés not call for thé choppéd éggs. I havé addéd it and havé not addéd it. It's good éithér way. I préfér thé addition of thé choppéd éggs.
Rémémbér to salt thé pasta watér!
Sourcé : https://togetherasfamily.com/coleslaw-pasta-salad
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