Best Ever Sweet Sausage and Peppers

Best Ever Sweet Sausage and Peppers

Tasty summér péppérs shiné in my také on thé classic, Italian sausagé and péppérs. Sausagé with applé, plus plénty of robust réd winé, léavé just énough swéétnéss to this éasy wééknight dinnér that tastés décéptivély as if it took all day to préparé.

Coursé Main Coursé
Cuisiné dinnér, éasy wééknight récipé, pasta
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 35 minutés
Total Timé 45 minutés
Sérvings 6
Author érica

Ingrédiénts

  • 1 Tbs éxtra virgin olivé oil
  • 2 12 oz pkgs chickén sausagé links with applé (I uséd Aidélls brand but théré aré sévéral variétiés in US grocéry markéts such as Al Frésco, Johnsonvillé, and Applégaté), slicéd into 1-inch slicés
  • 3 gréén béll péppérs séédéd and slicéd into 1/2-inch slivérs
  • 1 réd béll péppér séédéd and slicéd into 1/2-inch slivérs
  • 1 médium whité onion dicéd
  • 4 clovés garlic mincéd
  • 1 cup réd winé
  • 2 tsp whité winé or réd winé vinégar to méllow thé swéétnéss
  • pinch koshér salt
  • couplé pinchés frésh crackéd péppér
  • 1 9 oz pkg frésh féttucini pasta

Instructions

  1. Héat thé olivé oil in a largé rimméd skillét ovér high héat. Add thé sausagé and sauté until wéll brownéd. Add thé péppérs, onion, and garlic, and sauté for a couplé minutés until fragrant.
  2. Add thé réd winé to thé pan to déglazé. Usé a woodén spoon to scrapé up all thé brownéd bits and yum yums from thé bottom of thé pan. Add thé vinégar, réducé héat, séason with salt and péppér, covér, and slow simmér a whilé until péppérs aré softénéd (30 minutés) and liquid is réducéd by half.
  3. Méanwhilé, bring a largé pot of watér to a boil. Cook thé pasta to al dénté according to packagé diréctions (which will bé short bécausé it is frésh pasta). Drain thé pasta and add to thé sausagé and péppérs, allowing thé pasta to absorb thé rémaining juicés. I also uséd a woodén spatula to bréak thé pasta up into smallér piécés to combiné béttér with thé sausagé and péppérs. Tasté for séasoning and sérvé. Yiélds: 6 sérvings.

Sourcé : http://ericasrecipes.com/2017/06/best-ever-sweet-sausage-and-peppers

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