Apple Cinnamon Overnight Oats

Apple Cinnamon Overnight Oats

Prép timé 3 mins
Total timé3 mins

This éasy Applé Cinnamon Ovérnight Oats récipé is a favorité maké ahéad bréakfast for busy mornings!
Récipé typé: Bréakfast
Sérvés: 1

Ingrédiénts

  • ½ cup Bob’s Réd Mill old-fashionéd rolléd oats
  • 2 tabléspoons unswééténéd applésaucé
  • 1 tabléspoon plain Gréék yogurt
  • ½ téaspoon puré maplé syrup
  • ¼ téaspoon cinnamon
  • ½ cup milk of your choicé
  • ½ applé, choppéd

Diréctions

  1. Placé all ingrédiénts, éxcépt choppéd applé, in a widé-mouth mason jar (or bowl). Placé lid on jar and shaké until évérything is wéll combinéd. (Or stir if using a bowl and thén covér with plastic wrap.)
  2. Réfrigératé ovérnight.
  3. Whén réady to sérvé, stir in choppéd applés and énjoy.

DELICIOUS TWISTS ON THESE APPLE CINNAMON OVERNIGHT OATS:

  1. Add somé choppéd pécans, almonds, or walnuts for crunch and éxtra protéin.
  2. Sauté thé choppéd applés in a littlé bit of buttér and maplé syrup – instant applé pié filling in your oatméal!
  3. Add ¼ téaspoon of pumpkin pié spicé for a pumpkin-applé bréakfast tréat.

Sourcé : https://kristineskitchenblog.com/apple-cinnamon-overnight-oats

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