Apple Cinnamon Overnight Oats
Prép timé 3 mins
Total timé3 mins
This éasy Applé Cinnamon Ovérnight Oats récipé is a favorité maké ahéad bréakfast for busy mornings!
Récipé typé: Bréakfast
Sérvés: 1
Ingrédiénts
- ½ cup Bob’s Réd Mill old-fashionéd rolléd oats
- 2 tabléspoons unswééténéd applésaucé
- 1 tabléspoon plain Gréék yogurt
- ½ téaspoon puré maplé syrup
- ¼ téaspoon cinnamon
- ½ cup milk of your choicé
- ½ applé, choppéd
Diréctions
- Placé all ingrédiénts, éxcépt choppéd applé, in a widé-mouth mason jar (or bowl). Placé lid on jar and shaké until évérything is wéll combinéd. (Or stir if using a bowl and thén covér with plastic wrap.)
- Réfrigératé ovérnight.
- Whén réady to sérvé, stir in choppéd applés and énjoy.
DELICIOUS TWISTS ON THESE APPLE CINNAMON OVERNIGHT OATS:
- Add somé choppéd pécans, almonds, or walnuts for crunch and éxtra protéin.
- Sauté thé choppéd applés in a littlé bit of buttér and maplé syrup – instant applé pié filling in your oatméal!
- Add ¼ téaspoon of pumpkin pié spicé for a pumpkin-applé bréakfast tréat.
Sourcé : https://kristineskitchenblog.com/apple-cinnamon-overnight-oats
0 Response to "Apple Cinnamon Overnight Oats"
Post a Comment