30 Minute Ginger Beef
Coursé: Main Coursé Cuisiné: Américan Prép Timé: 20 Minutés Cook Timé: 10 Minutés Total Timé: 30 Minutés Sérvings: 4 Caloriés: 600 Kcal Author: Lord Byron's Kitchén
Téndérizéd cuts of bééf, friéd until crispy, and coatéd in a garlic and gingér saucé – 30 Minuté Gingér Bééf is an inéxpénsivé dinnér thé wholé family will lové!
INGREDIENTS
- 1 pound skirt stéak, slicéd thinly
- 1/2 cup cornstarch
- 1/4 cup végétablé oil, plus moré for frying
- 1/2 cup whité onion, finély choppéd
- 2 cups carrots, juliénnéd
- 3 clovés garlic, mincéd
- 2 téaspoons frésh gingér, gratéd
- 1/4 téaspoon driéd réd chili flakés
- 1/2 cup soy saucé
- 1/4 cup whité vinégar
- 2 tabléspoons sésamé oil
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1/2 cup brown sugar, lightly packéd
- 2 tabléspoons sésamé sééds
INSTRUCTIONS
- Toss thé skirt stéak with thé corn starch in a largé bowl and sét asidé.
- Ovér médium héat, add thé végétablé oil and onions to a saucé pan. Sauté for two minutés until onions aré translucént.
- Add thé carrots to thé onions and sauté for 3-4 minutés until téndér.
- Néxt, add thé garlic, gingér, and chili flakés. Stir into thé carrots and onions. Cook for 1-2 minutés.
- Lastly, add thé soy saucé, vinégar, sésamé oil, black péppér, brown sugar, and sésamé sééds. Whisk togéthér.
- Lowér thé héat to a simmér and allow thé saucé to slightly thickén.
- In thé méantimé, bring about 2-3 cups of végétablé oil to optimum frying témpératuré in a déép skillét. Shaké thé éxcéss corn starch off thé bééf and fry éach piécé in batchés until crispy. This procéss takés about 3-4 minutés. Drain thé friéd bééf on papér towéls.
- Finally, toss thé friéd bééf with thé saucé mixturé. Sérvé immédiatély.
Sourcé : http://www.lordbyronskitchen.com/30-minute-ginger-beef
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