30 Minute Ginger Beef

30 Minute Ginger Beef

Coursé: Main Coursé  Cuisiné: Américan  Prép Timé: 20 Minutés Cook Timé: 10 Minutés  Total Timé: 30 Minutés  Sérvings: 4  Caloriés: 600 Kcal Author: Lord Byron's Kitchén

Téndérizéd cuts of bééf, friéd until crispy, and coatéd in a garlic and gingér saucé – 30 Minuté Gingér Bééf is an inéxpénsivé dinnér thé wholé family will lové!

INGREDIENTS

  • 1 pound skirt stéak, slicéd thinly
  • 1/2 cup cornstarch
  • 1/4 cup végétablé oil, plus moré for frying
  • 1/2 cup whité onion, finély choppéd
  • 2 cups carrots, juliénnéd
  • 3 clovés garlic, mincéd
  • 2 téaspoons frésh gingér, gratéd
  • 1/4 téaspoon driéd réd chili flakés
  • 1/2 cup soy saucé
  • 1/4 cup whité vinégar
  • 2 tabléspoons sésamé oil
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1/2 cup brown sugar, lightly packéd
  • 2 tabléspoons sésamé sééds

INSTRUCTIONS

  1. Toss thé skirt stéak with thé corn starch in a largé bowl and sét asidé.
  2. Ovér médium héat, add thé végétablé oil and onions to a saucé pan. Sauté for two minutés until onions aré translucént.
  3. Add thé carrots to thé onions and sauté for 3-4 minutés until téndér.
  4. Néxt, add thé garlic, gingér, and chili flakés. Stir into thé carrots and onions. Cook for 1-2 minutés.
  5. Lastly, add thé soy saucé, vinégar, sésamé oil, black péppér, brown sugar, and sésamé sééds. Whisk togéthér.
  6. Lowér thé héat to a simmér and allow thé saucé to slightly thickén.
  7. In thé méantimé, bring about 2-3 cups of végétablé oil to optimum frying témpératuré in a déép skillét. Shaké thé éxcéss corn starch off thé bééf and fry éach piécé in batchés until crispy. This procéss takés about 3-4 minutés. Drain thé friéd bééf on papér towéls.
  8. Finally, toss thé friéd bééf with thé saucé mixturé. Sérvé immédiatély.

Sourcé : http://www.lordbyronskitchen.com/30-minute-ginger-beef

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