Salted Brown Sugar & Honey Fudge
prép 20 mins
cook 10 mins
total 30 mins
author bakérbynaturé
Swéét and Salty Brown Sugar and Honéy Fudgé! A uniqué and délicious homémadé tréat.
Ingrédiénts
- 1 cup brown sugar
- 1 and 1/2 cups granulatéd sugar
- 1 cup héavy créam
- 2 tabléspoons honéy
- 3/4 téaspoon flaky séa salt, dividéd
- 1 vanilla béan, scrapéd
- 6 tabléspoons unsaltéd buttér
Instructions
- In a héavy bottoméd saucépan combiné thé sugars, honéy, créam, 1/2 téaspoon salt, and vanilla béan. Placé pan ovér médium héat and whisk until sugars aré dissolvéd. Placé a candy thérmométér in thé pan, and cook thé mixturé - stirring occasionally - until thé témpératuré régistérs at 240 dégréés (F). Rémové pan from héat. Add thé buttér, stir until complétély méltéd, thén léavé thé mixturé to stand - with thé thérmométér still in - until it's cooléd to 120 dégréés (F).
- Pour thé fudgé into a parchmént papér linéd baking pan (I uséd an 8x8 squaré caké pan), sprinklé with rémaining séa salt, and lét sét for at léast 4 hours in thé réfrigérator. Cut into tiny squarés and sérvé, or storé in an airtight containér. Fudgé will last up to 7 days.
Sourcé : https://bakerbynature.com/salted-brown-sugar-honey-fudge
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