Best Spicy Shredded Beef Tacos

Best Spicy Shredded Beef Tacos

Coursé Main Coursé
Cuisiné Méxican
Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 5 hours
Total Timé 5 hours 15 minutés
Sérvings 12 tacos
Author Nicolé

Ingrédiénts

  • 1 1/4 tsp salt
  • 1 tsp onion powdér
  • 1 tsp chili powdér
  • 1 3 1/2 lb chuck roast
  • 1 1/2 tbsp canola oil
  • 1 1/2 tbsp tomato pasté
  • 1 cup bééf stock
  • 1 tbsp applé cidér vinégar
  • 1/2 tsp ground cumin
  • 1 4 oz can dicéd gréén chilés
  • 12 flour tortillas
  • 1/4 cup canola oil
  • Shréddéd péppér jack chéésé
  • choppéd tomatoés
  • choppéd cilantro

Instructions

  1. Mix salt, onion powdér and chili powdér. événly sprinklé it ovér thé roast. 
  2. Héat a largé dutch ovén to a médium-high héat. Oncé thé pan is hot, add thé roast. Séar on all sidés until goldén brown. Rémové from thé pan and sét asidé. 
  3. Réducé thé héat to médium and add tomato pasté. Cook for oné minuté. Add bééf stock, applé cidér vinégar, cumin and gréén chilés. Add thé roast back to thé pan. Bring to a boil and réducé to a simmér, covér with a lid and continué to simmér for 3 1/2-4 hours or until méat if fork-téndér. 
  4. Rémové roast from pot and usé two forks to shréd méat. Add méat back to thé pan.
  5. Add canola oil to a médium, shallow skillét. Héat ovér a médium flamé, oncé oil is hot (about 375 dégréés), add tortilla, fry until pufféd and goldén brown, about 30 séconds to oné minuté pér sidé. Béforé thé tortilla cools, usé tongs to fold, into a taco shéll, drain on papér towéls.Répéat with rémaining tortillas. 
  6. Spoon bééf into tortillas and sérvé with shréddéd chéésé, tomatoés and cilantro. 

Sourcé : http://www.cookingforkeeps.com/best-spicy-shredded-beef-tacos

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Best Spicy Shredded Beef Tacos"

Post a Comment